Druženje s pospeševalnikom Wayra

v četrtek ob pol osmih zvečer, klub daktari – klepet v zaprtem krogu z gosti iz anglije. hvala startup.si in tp-lj za povabilo k soorganizaciji.

Andraž Tori bo vodil pogovor s predstavnico pospeševalnika Wayra (največja mreža pospeševalnikov na svetu, kjer je v zadnjih letih kar nekaj slovenskih startupov). v svojem značilnem slogu bo izpostavljal praktične teme, ki običajno ostanejo neizrečene, in jih startupi odkrijemo šele ko se prijavimo.

prijave obvezne, kotizacija zaželjena

  • James Hurley (VB) je svobodni pisatelj, urednik in novinar, specializiran za področje poslovanja, financ, podjetništva, start-upov in MSP. Poslovno sodeluje s številnimi evropskimi in svetovnimi organizacijam, med drugimi tudi z Telegraph Media Group v RBS, 3beards, Market Invoice in Crowdfunding Association UK. Leta 2012 je prejel nagrado »Entreprise Journalist of the Year«.
  • Benjamin Southworth (VB) je bil eden od “originalnih” 3beards. Ustanovil je Lean Capital, svetuje Cityju meets Tech, je član upravnega odbora v Awesome Foundation in odbora v Greater London Authority LEP, ter hkrati pobudnik večjega števila start-up idej. Trenutno uresničuje najnovejšo idejo o brezplačni šoli v vzhodnem Londonu. Svetuje 3beards kako ostati sproščen, biti epski samorog in kako zagotoviti, da se poslovne odločitve sprejemajo s srcem in ne z mislimi na profit.
  • Lenka Kucerova (CZ) v Wayra CEE pospeševalniku svetuje start-up podjetnikom pri razvoju njihovega poslovanja. Njen življenjski nazor in strast je biti obkrožena z navdihujočimi in motiviranimi ljudmi, ki so si zadali nalogo izboljšati svet. To je tudi razlog, da se posveča delu s start-up podjetniki. Obvešča, povezuje, svetuje, organizira, spodbuja in po svojih najboljših močeh nudi pomoč mladim podjetjem pri uresničevanju njihovih vizij in sanj.
  • Matija Hiti (SLO) je soustanovitelj start-upa JollyDeck, ki je bil leta 2013 sprejet Wayra UK pospeševalnik. JollyDeck je popolna platforma za e-učenje, ki omogoča hitro usposabljanje zaposlenih. Rešitev temelji na uporabi elementov računalniških iger in družabnih omrežij, ki učenje spremeni v zabavo. JollyDeck rešitev odlikuje njena dostopnost, saj se lahko uporablja kjerkoli in kadarkoli – na poti v službo, v času odmora, doma na kavču…

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.