Internet Rockstars v Ljubljani

24. oktobra, prihaja v Ljubljano na poslovni obisk skupina švicarskih podjetnikov, investitorjev, inkubatorjev, startupov in web designerjev iz Züricha, ki jih zanima predvsem inovativna in živahna podjetniška scena v Sloveniji.

Organizatorji si želimo tuji delegaciji predstaviti pozitivno plat slovenskega gospodarstva, prikazati Slovenijo kot odprto družbo, ki z veseljem sprejme tujce in se ne boji sodelovanja s tujino.

V ta namen, v okviru Internet weeka v Ljubljani, organiziramo poslovno srečanje švicarskih in slovenskih podjetnikov.

Srečanje je priložnost, da se spletejo nove in uspešne poslovne vezi in konkretna sodelovanja. Dogodek je zasnovan kot fun bussines stand up, za še boljše razpoloženje pa bodo z odlično hrano in izbranim vinom poskrbeli v hotelu Cubo.

Slovenijo bosta vsak v svoji luči predstavila VIP gosta Matt Mayfield inAleš Cantaruttina dogodku pa bodo sodelovali tudi MusguardLumuin Flaviar.

Spoznati in povezati se boste imeli možnost s podjetji kot so Swisscom,Netcetera AGGinettaHinderling VolkartGet Your Guide,TallyfoxQuantinumLocal.chColab-ZürichBlueLionPanter AG,Incuray LtdNemuk & Lunchgate in investitorji Julien PacheSteffen WagnerLukas WeberAstina AG

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.