Simon Raess: Design Driven Development

Na začetku projekta si vsi v ekipi želimo ustvariti izjemen produkt, ki bo ljudem spremenil življenja. V praksi pa pomanjkanje skupnih ciljev in medsebojnega razumevanja pogosto prinese povprečne rezultate, ki nikomur zares niso všeč.

V Ginetti si prizadevamo to popraviti. Na podlagi tehničnega znanja in poglobljenih izkušenj, smo idelali holistični pristop k izdelavi boljših produktov v hitrejšem času: Povezujemo oblikovalce, razvijalce in stranke v multidisciplinarne ekipe, ki sodelujejo pri izdelavi skupne vizije.
“Design Driven Development” je tako set obstoječih metod v novi izjemno močni kombinaciji.  V svojem govoru bom predstavil njegove osnovne principe, potem pa odprl vprašanja glavnih prednosti tega pristopa za projektne ekipe.

Simon Raess je ustanovitelj in vodja oblikovalske strategije pri Ginetti iz Züricha. V preteklosti je delal pri Googlu kot Oblikovalec uporabniške izkušnje račilnih googlovih produktih kot so Docs, Tasks, Charts, MOvie Showtimes, Privacy Dashboard in nekaterih strateških projektih. V enournem predavnaju bo Simon izzival naše razumevanje spletnega oblikovanja, UX-a in vodenja projektov, pričakujemo pa lahko tudi pester pogovor z občinstvom po predavanju.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress
Theme: Esquire by Matthew Buchanan.